Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Live verkiezingsradio uit Studio Harmonie

09 juni 2010

De studenten van de master Journalistiek verzorgen vanavond van 20:30 tot 23:30 een live radioprogramma rond de verkiezingen. Zij doen dit vanuit Studio Harmonie, gesteund door verslaggevers op diverse lokaties in Groningen en de rest van het land.

De radiomakers zijn niet alleen te beluisteren, maar ook te bezien, dankzij een webcam in de studio. 

Luister en kijk via:

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...