Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Live verkiezingsradio uit Studio Harmonie

09 juni 2010

De studenten van de master Journalistiek verzorgen vanavond van 20:30 tot 23:30 een live radioprogramma rond de verkiezingen. Zij doen dit vanuit Studio Harmonie, gesteund door verslaggevers op diverse lokaties in Groningen en de rest van het land.

De radiomakers zijn niet alleen te beluisteren, maar ook te bezien, dankzij een webcam in de studio. 

Luister en kijk via:

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20

Meer nieuws

 • 17 juli 2018

  Wout van Bekkum, portret van een pionier

  Moeiteloos vindt hij zijn weg in Jeruzalem en in de National Library daar komt hij net zoveel bekenden tegen als in de Universiteitsbibliotheek van Groningen. Wout van Bekkum, hoogleraar Midden-Oostenstudies, is kind aan huis in de bibliotheek op de...

 • 04 juli 2018

  Met fotostrips beter voorbereid naar de dokter

  Fotostrips lijken een goede manier om patiënten voor te bereiden op een gesprek met een dokter. Dat blijkt uit promotieonderzoek van Ruth Koops van ’t Jagt. Vooral ouderen en anderen die moeite hebben met een huisarts te communiceren kunnen er veel...

 • 29 juni 2018

  Kijkmiddag scheepswrak Rutten op zaterdag 30 juni

  Aanstaande zaterdag 30 juni organiseert de Rijksuniversiteit Groningen een kijkmiddag bij het wrak van een vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder. Bezoekers zijn van harte welkom bij de opgraving nabij Rutten tussen 13.00 en 16.00 uur...