Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Live verkiezingsradio uit Studio Harmonie

09 juni 2010

De studenten van de master Journalistiek verzorgen vanavond van 20:30 tot 23:30 een live radioprogramma rond de verkiezingen. Zij doen dit vanuit Studio Harmonie, gesteund door verslaggevers op diverse lokaties in Groningen en de rest van het land.

De radiomakers zijn niet alleen te beluisteren, maar ook te bezien, dankzij een webcam in de studio. 

Luister en kijk via:

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.