Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. H.B. Winter: Mag er nog noodopvang zijn voor uitgeprocedeerde asielzoekers?

22 mei 2010
Noodopvang voor uitgeprocedeerde asielzoekers is sinds 1 januari 2010 niet meer toegestaan. Maar wat moet een burgemeester doen als er gezinnen met kinderen of alleenstaande moeders op de stoep staan, vraagt bijzonder hoogleraar toezicht aan de RUG Heinrich Winter zich af in een interview in NRC Handelsblad van 22 mei 2010.
Laatst gewijzigd:11 januari 2017 11:08

Meer nieuws

 • 26 april 2018

  PleitVRij verbetert juridisch vaardighedenonderwijs via Virtual Reality

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en Vrije Universiteit Amsterdam (VU) werken samen in een innovatief onderwijsproject om rechtenstudenten beter te leren pleiten. Door inzet van Virtual Reality (VR) krijgen studenten van beide instellingen de mogelijkheid...

 • 26 april 2018

  Succesvolle Cannabis Expert Meeting in Groningen

  Op dinsdag 17 april 2018 organiseerde Michelle Bruijn, promovenda aan de vakgroep Algemene Rechtswetenschap, de eerste cannabis expert meeting in Groningen. Zij bracht zowel wetenschappers als professionals uit de praktijk bij elkaar en gaf daarmee...

 • 26 april 2018

  Ko de Ridder Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Prof.dr. Jacobus (Ko) de Ridder is op 26 april koninklijk onderscheiden tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De Ridder (Oostvoorne, 1949) was tot zijn emeritaat in 2014 hoogleraar Bestuurskunde en is sindsdien honorair hoogleraar Comparative Public...