Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitslag universitaire verkiezingen 2010

27 mei 2010

De uitslag van de Universitaire verkiezingen 2010 (studenten) is tijdens een feestelijke verkiezingsbijeenkomst op woensdag 26 mei 2010 bekendgemaakt door Rector Magnificus Frans Zwarts.

De stemming voor de verkiezingen van de studentengeledingen van de Universiteitsraad en de Faculteitsraden van de Rijksuniversiteit Groningen heeft plaatsgevonden in de periode van 10 mei 2010 tot en met 25 mei 2010. De uitslag van de verkiezingen is op 26 mei 2010 definitief vastgesteld door het Centraal Stembureau.

Nadere informatie: mr. P.S. Alders, secretaris van het Centraal Stembureau, tel. 050 - 363 86 16 of p.s.alders@rug.nl

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...