Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitslag universitaire verkiezingen 2010

27 mei 2010

De uitslag van de Universitaire verkiezingen 2010 (studenten) is tijdens een feestelijke verkiezingsbijeenkomst op woensdag 26 mei 2010 bekendgemaakt door Rector Magnificus Frans Zwarts.

De stemming voor de verkiezingen van de studentengeledingen van de Universiteitsraad en de Faculteitsraden van de Rijksuniversiteit Groningen heeft plaatsgevonden in de periode van 10 mei 2010 tot en met 25 mei 2010. De uitslag van de verkiezingen is op 26 mei 2010 definitief vastgesteld door het Centraal Stembureau.

Nadere informatie: mr. P.S. Alders, secretaris van het Centraal Stembureau, tel. 050 - 363 86 16 of p.s.alders@rug.nl

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...