Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gespreksanalyse van het interactionele proces in een onderwijsoverleg

27 mei 2010

Drs. Jacqueline van Kruiningen hoopt op 27 mei 2010 te promoveren op het proefschrift Onderwijs-ontwerp als conversatie. Probleemoplossing in interprofessioneel overleg. Als promotor treedt op prof.dr. C.M. de Glopper .

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:20

Meer nieuws

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.

 • 28 november 2018

  RUG brengt partijen samen voor innovaties in digitale samenleving

  Tijdens de Digital Society Conference van de VSNU op 27 november jl. heeft de Rijksuniversiteit Groningen het boek ‘Samen kennis en innovaties ontwikkelen: digital society’ gepresenteerd. Dean of Industry Relations Iris Vis: "Digitalisering maakt steeds...