Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie Björn Smit: Betere bestudering van het totale landschap bij archeologische opgravingen

20 mei 2010

De heer drs. B.I. Smit hoopt op 20 mei 2010 te promoveren op het proefschrift Valuable Flints. Research strategies for the study of early prehistoric remains from the pleistocene soils of the northern Netherlands . Als promotores treden op prof.dr. D.C.M. Raemaekers en prof.dr. H.A. Groenen-dijk. De promotie begint om 13.15 uur.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.