Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie Björn Smit: Betere bestudering van het totale landschap bij archeologische opgravingen

20 mei 2010

De heer drs. B.I. Smit hoopt op 20 mei 2010 te promoveren op het proefschrift Valuable Flints. Research strategies for the study of early prehistoric remains from the pleistocene soils of the northern Netherlands . Als promotores treden op prof.dr. D.C.M. Raemaekers en prof.dr. H.A. Groenen-dijk. De promotie begint om 13.15 uur.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...