Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie Björn Smit: Betere bestudering van het totale landschap bij archeologische opgravingen

20 mei 2010

De heer drs. B.I. Smit hoopt op 20 mei 2010 te promoveren op het proefschrift Valuable Flints. Research strategies for the study of early prehistoric remains from the pleistocene soils of the northern Netherlands . Als promotores treden op prof.dr. D.C.M. Raemaekers en prof.dr. H.A. Groenen-dijk. De promotie begint om 13.15 uur.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...