Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Poolse tragedie

12 april 2010

De Rijksuniversiteit Groningen wil graag haar medeleven uitspreken aan al haar studenten en medewerkers van Poolse afkomst en aan alle collega's en vrienden bij onze partner universiteiten in Polen. Wij wensen u veel kracht en sterkte in de tijd dat voor ons ligt in het omgaan met de verschrikkelijke tragedie die zich afgelopen zaterdagochtend voltrok.

Het college van bestuur van de Universiteit

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...