Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Poolse tragedie

12 april 2010

De Rijksuniversiteit Groningen wil graag haar medeleven uitspreken aan al haar studenten en medewerkers van Poolse afkomst en aan alle collega's en vrienden bij onze partner universiteiten in Polen. Wij wensen u veel kracht en sterkte in de tijd dat voor ons ligt in het omgaan met de verschrikkelijke tragedie die zich afgelopen zaterdagochtend voltrok.

Het college van bestuur van de Universiteit

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...