Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. D. Kochenov about immigration and the end of liberalism in Europe

14 april 2010
Lecturer in European Law and Emile Noël Fellow in residence at the Jean Monnet Center, NYU School of Law Dimitry Kochenov published an article on TheMontfortNews website: 'Bientôt sous les Chrysanthèmes? Immigration and the End of Liberalism in Europe' on April 14, 2010, about restrictive naturalization policies introduced by the majority of EU Member States.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...