Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Dr. D. Kochenov about immigration and the end of liberalism in Europe

14 april 2010
Lecturer in European Law and Emile Noël Fellow in residence at the Jean Monnet Center, NYU School of Law Dimitry Kochenov published an article on TheMontfortNews website: 'Bientôt sous les Chrysanthèmes? Immigration and the End of Liberalism in Europe' on April 14, 2010, about restrictive naturalization policies introduced by the majority of EU Member States.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 17 april 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 15 april 2019

  Ras en recht

  De Amerikaanse Janet Thompson Jackson omarmt het lustrumthema ‘all inclusive’ volledig. Jackson werkt dit jaar als gastdocent aan de rechtenfaculteit van de RUG. Aan haar thuisinstelling, Washburn University School of Law in Topeka, doceert ze het vak...

 • 15 april 2019

  Edwin Woerdman: 'CO2-taks op langere termijn last voor energietransitie'

  De voorgenomen CO2-taks voor bedrijven gaat grotendeels voorbij aan het feit dat er al een systeem voor CO2-beprijzing is: het Europese emissiehandelssysteem.