Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Een dag student

12 april 2010

'Een dag student' is een intensieve één- of tweedaagse kennismaking met een opleiding. Diverse faculteiten organiseren binnenkort ‘Een dag student’, bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers, die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Ga voor meer informatie naar de website van ‘Een dag student’.

Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 14:47

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...