About usNews and EventsNews articles

Prof. dr. Brus: Nucleair tribunaal is 'doodgeboren kindje'

13 april 2010
Staten die nucleair materiaal aan terroristen leveren, moeten vervolgd worden door een speciaal tribunaal. Dat heeft de Nederlandse premier Jan Peter Balkenende voorgesteld op een internationale top in Washington. Ideale vestigingsplaats voor dat nieuwe 'nucleaire hof' is Den Haag, voegde Balkenende eraan toe. Marcel Brus, hoogleraar Internationaal publiekrecht in Groningen, reageert verbaasd op Balkenende's plan op de website van Radio Nederland Wereldomroep op 13 april 2010.
Laatst gewijzigd:08 januari 2019 08:06