Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studente Rosa Timmer ontvangt Persprijs voor jong talent

29 april 2010

Tijdens de uitreiking van de Groninger Persprijs 2010 heeft Rosa Timmer, studente Taalwetenschap aan de RUG, de prijs ontvangen voor jong talent.

Rosa Timmer schrijft een wekelijkse column in de UK en sinds kort schrijft ze ook columns in het Dagblad van het Noorden. Volgens de jury blinkt Rosa uit in het schrijven van zowel journalistieke verhalen áls columns. Vorig jaar bracht zij een gebundelde versie van haar columns uit en won zij het Hendrik de Vries stipendium met het plan om een novelle te schrijven

De Groninger Persprijs 2010 ging naar rechtbankverslaggever Rob Zijlstra. De uitreiking vond plaats op maandag 19 april 2010 in het Groninger Grand Theatre en werd georganiseerd in samenwerking met Het Groninger Forum.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19

Meer nieuws