Oudstudent Journalistiek genomineerd voor een Tegel

09 april 2010

Wieger Hemmer, in 2007 afgestudeerd aan de masteropleiding Journalistiek bij de Rijksuniversiteit Groningen, is genomineerd voor de F.W. Sijthoff Tegel voor journalistiek talent.

De nominatie betreft twee radiodocumentaires, 'Inburgeren, hoezo?' en 'Op pelgrimage naar het (on)heilig land', beide uitgezonden door IKON Radio. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke prijzen van Nederland. De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdagavond 27 april tijdens het Feest voor de Journalistiek in Den Haag.

Hemmer werkt sinds zijn afstuderen bij IKON Radio, waar hij ook stage liep. De documentaires zijn terug te luisteren via de website van het programma De Andere Wereld:

'Inburgeren, hoezo?', deel 1 , 01-02-2009
'Inburgeren, hoezo?', deel 2 , 08-02-2009