Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter Flach 'Bedrijfsarts par Excellence 2010'

08 april 2010
De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) heeft Peter Flach benoemd tot 'Bedrijfsarts par Excellence 2010'. Flach is werkzaam bij de afdeling Arbo- en Milieudienst (AMD) van de Rijksuniversiteit Groningen. De wetenschappelijke vereniging van bedrijfsartsen kent deze benoeming toe aan leden die op een positieve en enthousiaste manier hun vakgebied uitdragen. Flach heeft zijn uitverkiezing te danken aan zijn bijzondere verdiensten voor de bedrijfsgezondheidszorg op het gebied van onderwijs en onderzoek.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...