Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Peter Flach 'Bedrijfsarts par Excellence 2010'

08 april 2010
De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) heeft Peter Flach benoemd tot 'Bedrijfsarts par Excellence 2010'. Flach is werkzaam bij de afdeling Arbo- en Milieudienst (AMD) van de Rijksuniversiteit Groningen. De wetenschappelijke vereniging van bedrijfsartsen kent deze benoeming toe aan leden die op een positieve en enthousiaste manier hun vakgebied uitdragen. Flach heeft zijn uitverkiezing te danken aan zijn bijzondere verdiensten voor de bedrijfsgezondheidszorg op het gebied van onderwijs en onderzoek.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....