Onderwijsvisitatie: opnieuw zeer positief oordeel

05 maart 2010

De bachelor- en masteropleiding Wijsbegeerte zijn door de visitatiecommissie van de QANU opnieuw zeer positief beoordeeld.

De commissie is bijzonder te spreken over het programma van de bacheloropleiding.

De commissie heeft veel waardering voor de duidelijke opbouw van het curriculum en de rol van het vaardighedenonderwijs hierin. Er is een goede afstemming tussen de vorm en de inhoud van de bacheloropleiding, mede door de hoor- en werkcolleges in het eerste jaar.

Voor beide opleidingen geldt dat de commissie enthousiast is over de interne kwaliteitszorg en de voorzieningen.

De filosofieopleidingen in Groningen behoren tot de betere in het land.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:19