Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Scholierendubbelcollege over 'Twee Romeinse keizers en het christendom'

12 maart 2010

Op woensdag 28 april organiseert de Scholierenacademie, in samenwerking met de faculteiten Letteren en Godgeleerdheid & Godsdienstwetenschap, een scholierendubbelcollege over de Romeinse keizers Nero en Constantijn en hun relatie tot het christendom.

Op deze scholierenmiddag kun je zelf ontdekken hoe historici en theologen bezig zijn met het oude Rome. Ineens blijkt het soms toch anders te zijn dan je dacht! Natuurlijk is er ook ruimte voor zelf ontdekken, vragen en discussie.

Op onze website vind je meer informatie over het programma van deze middag.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:32

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....