About usNews and EventsNews articles

Prof. mr. D.J. Elzinga: 'PVV wil niet serieus in college'

07 maart 2010
De PVV geeft met eisen als het hoofddoekjesverbod voor gemeentelijke instellingen aan niet serieus plaats te willen nemen in de colleges van Almere en Den Haag. Dat stelt hoogleraar staatsrecht Douwe Jan Elzinga van de Rijksuniversiteit Groningen in een reactie op DePers.nl op de uitlatingen van de PVV dat dit verbod een belangrijke inzet wordt bij de collegeonderhandelingen.
Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34