Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Euclid missie geselecteerd voor de ''definition phase'' van ESA

11 maart 2010

Euclid (een astronomie project met als doel het in kaart brengen van de geometrie van het donkere heelal (dark matter) is door ESA geselecteerd als 1 van de kandidaten voor de medium class mission-projecten die in 2017 zullen worden gelanceerd.

Lees het nieuwsbericht van ESA voor meer informatie: http://www.esa.int/esaSC/SEMSHM7CS5G_index_0.html

 

Target is betrokken in, en leidde de werkgroep voor het  design van de dataflow en datahandling van de Euclid missie.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:56

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...