Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitreiking Profielwerkstukprijzen: 1 april 2010

15 februari 2010

Op 1 april 2010 (geen grap!) worden de jaarlijkse Profielwerkstukprijzen uitgereikt door de steunpunten van de RUG.

Elk van de drie steunpunten (Alfa, Bèta en Gamma) deelt drie prijzen uit voor de beste profielwerkstukken van dit schooljaar. Behalve een geldprijs, krijgen de winnaars ook de kans op een eerste populairwetenschappelijke publicatie in JONGgeleerd.

De uitreiking duurt van 14.00u-16.30u en wordt gehouden in de Bernoulliborg van de RUG op het Zerniketerrein.

Het belooft, net als in voorgaande jaren, weer een feestelijke en inspirerende middag te worden. Wil je ook kans maken op een prijs voor je profielwerkstuk? Insturen kan tot 1 maart 2010.

Laatst gewijzigd:20 oktober 2016 14:46

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....