Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Workshop Todd D. Little, Groningen, May 10-12

03 februari 2010

Longitudinal data analysis workshop by Todd D. Little – May 10-12, 2010 in Groningen

Recently behavioral and allied sciences have seen an increase in studies comprising multiple waves of data instead of just one. As a result, this development is accompanied by a growing need for sophisticated ways of analyzing these data. To increase your understanding in analyzing longitudinal data, the Faculty of Behavioral and Social Sciences of the University of Groningen has organized a three-day workshop by Prof. Todd Little. In this workshop both the fundaments and more advanced ways of longitudinal data analysis will be discussed in a clear, non-technical way. Todd Little is one of the leading experts in the field of longitudinal data analysis and is an experienced teacher, who has the skill to explain difficult statistical methods in a fun and simple manner.For more info on Todd Little and his research, see also here

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:02

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...