Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Workshop Todd D. Little, Groningen, May 10-12

03 februari 2010

Longitudinal data analysis workshop by Todd D. Little – May 10-12, 2010 in Groningen

Recently behavioral and allied sciences have seen an increase in studies comprising multiple waves of data instead of just one. As a result, this development is accompanied by a growing need for sophisticated ways of analyzing these data. To increase your understanding in analyzing longitudinal data, the Faculty of Behavioral and Social Sciences of the University of Groningen has organized a three-day workshop by Prof. Todd Little. In this workshop both the fundaments and more advanced ways of longitudinal data analysis will be discussed in a clear, non-technical way. Todd Little is one of the leading experts in the field of longitudinal data analysis and is an experienced teacher, who has the skill to explain difficult statistical methods in a fun and simple manner.For more info on Todd Little and his research, see also here

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:02

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...