Theo Spek twee subsidieaanvragen toegekend gekregen

04 februari 2010

Prof.dr.ir. Theo Spek, bijzonder hoogleraar Landschapsgeschiedenis (Instituut voor Kunst- en Architectuurgeschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen), heeft in samenwerking met het Ubbo Emmiusfonds een subsidie aangevraagd voor de organisatie van een jaarlijkse cursus 'Cultuurlandschappen van Noord-Nederland'. Deze cursus zal zowel voor masterstudenten als voor medewerkers van maatschappelijke instellingen en geïnteresseerde leken toegankelijk zijn.

Naast deze aanvraag heeft Theo Spek ook een project ingediend voor de opbouw van een internetplatform over de Noord-Nederlandse cultuurlandschappen. Het SNSReaalfonds kende begin januari een bedrag van € 76.400 toe voor de uitvoering van beide projecten. De projecten starten dit voorjaar en zullen in 2011 zijn afgerond.

Informatie/contact: Theo Spek

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18