Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bloggende wetenschapper februari 2010: Marcel Broersma

03 februari 2010
Marcel Broersma, Bloggende Wetenschapper in februari 2010
Marcel Broersma, Bloggende Wetenschapper in februari 2010

Prof. dr. Marcel Broersma, hoogleraar Journalistieke Cultuur en Media, is in februari 2010 de Bloggende Weteschapper op Kennisdebat.  

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:10

Meer nieuws

 • 20 juli 2018

  Cursussen bij het Talencentrum, september-december 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode september-december 2018 weer veel cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele Communicatie...

 • 17 juli 2018

  Wout van Bekkum, portret van een pionier

  Moeiteloos vindt hij zijn weg in Jeruzalem en in de National Library daar komt hij net zoveel bekenden tegen als in de Universiteitsbibliotheek van Groningen. Wout van Bekkum, hoogleraar Midden-Oostenstudies, is kind aan huis in de bibliotheek op de...

 • 04 juli 2018

  Met fotostrips beter voorbereid naar de dokter

  Fotostrips lijken een goede manier om patiënten voor te bereiden op een gesprek met een dokter. Dat blijkt uit promotieonderzoek van Ruth Koops van ’t Jagt. Vooral ouderen en anderen die moeite hebben met een huisarts te communiceren kunnen er veel...