Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bloggende wetenschapper februari 2010: Marcel Broersma

03 februari 2010
Marcel Broersma, Bloggende Wetenschapper in februari 2010
Marcel Broersma, Bloggende Wetenschapper in februari 2010

Prof. dr. Marcel Broersma, hoogleraar Journalistieke Cultuur en Media, is in februari 2010 de Bloggende Weteschapper op Kennisdebat.  

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:10

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.