Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium: Zorgprofessionals en wetenschappers over het wegnemen van verspilling

03 februari 2010

"Lean" denken is een belangrijk instrument om de kwaliteit en de efficiëncy gezondheidszorg te verbeteren. Het draait hierbij om het wegnemen van verspillingen, zoals bijvoorbeeld het inkorten van wachttijden van patiënten. Drie onderzoekscentra van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde organiseren op vrijdag 5 februari 2010 een symposium over dit thema. Meer dan 150 vertegenwoordigers van universiteiten en bedrijven en instellingen in de zorg uit heel Nederland zullen aanwezig zijn in Groningen.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100201LeanSymposium

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 16 augustus 2018

  Rijksuniversiteit Groningen op plaats 66 in belangrijke Shanghai-ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen is zeven plaatsen gedaald in de 2018 Academic Ranking of World Universities (ARWU, ook wel ‘Shanghai-ranking’). De RUG staat nu op 66 en is daarmee de op een na hoogste geklasseerde Nederlandse universiteit, na de Universiteit...

 • 16 augustus 2018

  Colleges volgen onder de (Noorder)zon

  Op donderdag 23 augustus barst het 10-daagse Noorderzon Performing Arts Festival weer los in het mooie Noorderplantsoen. Jong en oud komen dankzij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een stuk slimmer thuis van het goed bezochte en internationale Noorderzon...

 • 14 augustus 2018

  Business Research and Consulting | Nieuwe deadline zondag 19 augustus!

  Call to Dutch students: Geïnteresseerd in consultancy? Meld je dan aan voor het keuzevak Business Research and Consulting uiterlijk zondag 19 augustus voor 23.59 uur!