Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Symposium: Zorgprofessionals en wetenschappers over het wegnemen van verspilling

03 februari 2010

"Lean" denken is een belangrijk instrument om de kwaliteit en de efficiëncy gezondheidszorg te verbeteren. Het draait hierbij om het wegnemen van verspillingen, zoals bijvoorbeeld het inkorten van wachttijden van patiënten. Drie onderzoekscentra van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde organiseren op vrijdag 5 februari 2010 een symposium over dit thema. Meer dan 150 vertegenwoordigers van universiteiten en bedrijven en instellingen in de zorg uit heel Nederland zullen aanwezig zijn in Groningen.

Lees verder: http://www.rug.nl/feb/nieuws/archief/2010/100201LeanSymposium

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws