Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discussiemiddag over hulp van de RUG Steunpunten bij profielwerkstukken

Voor PWS-coördinatoren, bovenbouwcoördinatoren en docenten die veel PWS'en begeleiden
24 januari 2010

De drie Steunpunten (alfa, bèta en gamma) van de RUG Scholierenacademie helpen scholieren met hun profielwerkstuk. Daarnaast publiceren zij op hun websites een groot aantal onderwerpen ter inspiratie. De Steunpunten willen hun aanbod zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoefte van leerlingen en scholen. Om wensen en mogelijkheden te bespreken, organiseren wij op 12 februari 2010 een discussiemiddag voor HAVO- en VWO-docenten die betrokken zijn het begeleiden van profielwerkstukken. Locatie volgt.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:17

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....