Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sebastian Sobecki hoogleraar Engelse historische taal- en letterkunde alsmede de Oudgermanistiek

01 januari 2010
Prof. dr. Sebastian Sobecki
Prof. dr. Sebastian Sobecki

Dr. Sebastian Sobecki wordt per 1 januari 2010 benoemd tot hoogleraar Engelse historische taal- en letterkunde alsmede de Oudgermanistiek bij de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen.

Dr. Sebastian Sobecki (1973) studeerde aan de universiteit van Cambridge, alwaar hij in 2005 ook promoveerde, in de middeleeuwse literatuur. Hij is sinds 2007 werkzaam als assistant-professor aan McGill University in Montreal. Sobecki heeft zich gespecialiseerd in de late middeleeuwen. Zijn wetenschappelijke werk wordt gekenmerkt door een letterkundige en cultuurkundige benadering van teksten en thema’s.

Meer informatie

Prof. dr. Sebastian Sobecki

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.