Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Spraakmakende boeken: lezing over Lucretius verplaatst

28 januari 2010

De lezing over ‘De natuur van de dingen’ van Lucretius is verplaatst van 21 januari naar donderdag 28 januari. Aanvang als altijd om 20.00 uur, in het Academiegebouw, Broerstraat 5. De lezing vindt plaats in de Geertsemazaal (naast de Offerhauszaal).

Prof. Dr. Piet Schrijvers is verhinderd de geplande lezing te geven. In zijn plaats zal spreken dr. Hans Smolenaars, universitair hoofddocent Latijnse Taal- en Letterkunde van de universiteit van Amsterdam.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...