Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Spraakmakende boeken: lezing over Lucretius verplaatst

28 januari 2010

De lezing over ‘De natuur van de dingen’ van Lucretius is verplaatst van 21 januari naar donderdag 28 januari. Aanvang als altijd om 20.00 uur, in het Academiegebouw, Broerstraat 5. De lezing vindt plaats in de Geertsemazaal (naast de Offerhauszaal).

Prof. Dr. Piet Schrijvers is verhinderd de geplande lezing te geven. In zijn plaats zal spreken dr. Hans Smolenaars, universitair hoofddocent Latijnse Taal- en Letterkunde van de universiteit van Amsterdam.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:18

Meer nieuws

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...