Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Videoconferentie met de Beagle

07 december 2009

Dinsdag 8 december 2009, 16.00-17.00 uur, wordt vanuit het Universiteitsmuseum een videoconferentie belegd onder leiding prof.dr. Bram Buunk. Onderzoekers en studenten van het Groningse Centre for Ecological and Evolutionary Studies (CEES) discussiëren met opvarenden van de klipper Stad Amsterdam, de 'Beagle', en met bekende primatoloog prof.dr. Jan van Hooff (universiteit Utrecht) over Darwins meesterwerk On the Origin of Species.

De conferentie wordt live uitgezonden via internet. Meer informatie:

www.rug.nl/videoconferentie

U kunt de discussie bijwonen op twee locaties:
Universiteitsmuseum, Oude Kijk in 't Jatstraat 7a, Groningen. Voor deze locatie svp reserveren bij Geramé Wouters , Biologisch Centrum, zaal C6, Kerklaan 30, Haren.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:26

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...