Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Taal en ICT

10 december 2009

Taaldocenten gebruiken in het hbo en wo ICT om logistieke en didactische voordelen daarvan optimaal te benutten. Wat RUG-promovendus en Alfa-informatica-alumnus Sake Jager echter opvalt is dat tegelijk vaak tutorprogramma's vol traditionele benaderingen worden toegepast. Ook door docenten met 'moderne opvattingen'. Hij laat zien hoe dat slimmer en beter kan.

Lees verder op ScienceGuide.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 11:20

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...