Filosofiesymposium 2010: Rede en Religie

02 december 2009

Ieder jaar organiseert de Scholierenacademie het Filosofiesymposium voor scholieren, samen met de faculteit  Wijsbegeerte en de faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Het Filosofiesymposium wordt georganiseerd rond het eindexamenthema van het schoolvak Filosofie. Voor het schooljaar 2009-2010 is dat 'Rede en Religie'.  We stellen een prachtig programma voor je samen waarin dit onderwerp uitgebreid aan bod komt. Je krijgt zo de mogelijkheid om alvast aan de slag te gaan met het eindexamenonderwerp.

Het filosofiesymposium is vooral bedoeld voor scholieren met filosofie als eindexamenvak. Dit symposium is een leuke inleiding op de thema's van de verplichte literatuur voor het eindexamen ('Rede en religie, een verkenning' van Leezenberg).

Meer informatie over de lezingen en workshops? Kijk op de website van het Filosofiesymposium 2010.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 13:00