Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Veranderen en toch jezelf blijven

15 december 2009

Oratie: prof.dr. L.H.V. van der Woude, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen
Titel: Veranderen en toch jezelf blijven
Leeropdracht: Bewegen, revalidatie en functieherstel
Faculteit: Medische Wetenschappen

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:38

Meer nieuws

 • 22 oktober 2019

  Na dit interview weet je het zeker: het is tijd voor ontspanning

  Dankzij de smartphone ligt ons werk letterlijk op de keukentafel en het nachtkastje. De grens tussen werk en privé vervaagt. Een zorgelijke ontwikkeling, stelt Jessica de Bloom, die vindt dat we onze vrije tijd veel bewuster moeten gebruiken om te herstellen...

 • 11 oktober 2019

  Down Under met Top Dutch (update)

  Na twee jaar hard werken stond het Groningse Top Dutch Solar Racing team zondag 13 oktober aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Het team bestaat uit studenten van de Hanzehogeschool, de RUG en het Noorderpoort. Afgelopen...

 • 08 oktober 2019

  Walvissen op de korrel

  Genetica, daar had hij als student een hekel aan. En walvissen waren ook niet direct zijn lievelingsdieren. Toch is Per Palsbøll nu een wereldwijd expert in de genetica van walvissen. De man die genetische tagging introduceerde om individuele walvissen...