Kom kennismaken op de Voorlichtingsdag op 6 november!

06 november 2009

Wil je op één dag informatie krijgen over alle studies die jou interesseren, kom dan naar de Voorlichtingsdag van de Rijksuniversiteit Groningen op vrijdag 6 november 2009. Alle 60 bacheloropleidingen presenteren zich die dag in het centrum van Groningen. De eerste ronde begint om 9.30 uur, de laatste is om 17.00 uur afgelopen.

De Voorlichtingsdag is vooral bedoeld voor aankomende studenten die zich willen oriënteren op het totale studieaanbod van de RUG. Ook voor informatie over studiefinanciering, huisvesting, studentenverenigingen en dergelijke kun je er prima terecht.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:14