Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kom kennismaken op de Voorlichtingsdag op 6 november!

06 november 2009

Wil je op één dag informatie krijgen over alle studies die jou interesseren, kom dan naar de Voorlichtingsdag van de Rijksuniversiteit Groningen op vrijdag 6 november 2009. Alle 60 bacheloropleidingen presenteren zich die dag in het centrum van Groningen. De eerste ronde begint om 9.30 uur, de laatste is om 17.00 uur afgelopen.

De Voorlichtingsdag is vooral bedoeld voor aankomende studenten die zich willen oriënteren op het totale studieaanbod van de RUG. Ook voor informatie over studiefinanciering, huisvesting, studentenverenigingen en dergelijke kun je er prima terecht.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:14

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.