Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Kom kennismaken op de Voorlichtingsdag op 6 november!

06 november 2009

Wil je op één dag informatie krijgen over alle studies die jou interesseren, kom dan naar de Voorlichtingsdag van de Rijksuniversiteit Groningen op vrijdag 6 november 2009. Alle 60 bacheloropleidingen presenteren zich die dag in het centrum van Groningen. De eerste ronde begint om 9.30 uur, de laatste is om 17.00 uur afgelopen.

De Voorlichtingsdag is vooral bedoeld voor aankomende studenten die zich willen oriënteren op het totale studieaanbod van de RUG. Ook voor informatie over studiefinanciering, huisvesting, studentenverenigingen en dergelijke kun je er prima terecht.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:14

Meer nieuws

 • 17 juli 2018

  Wout van Bekkum, portret van een pionier

  Moeiteloos vindt hij zijn weg in Jeruzalem en in de National Library daar komt hij net zoveel bekenden tegen als in de Universiteitsbibliotheek van Groningen. Wout van Bekkum, hoogleraar Midden-Oostenstudies, is kind aan huis in de bibliotheek op de...

 • 04 juli 2018

  Met fotostrips beter voorbereid naar de dokter

  Fotostrips lijken een goede manier om patiënten voor te bereiden op een gesprek met een dokter. Dat blijkt uit promotieonderzoek van Ruth Koops van ’t Jagt. Vooral ouderen en anderen die moeite hebben met een huisarts te communiceren kunnen er veel...

 • 29 juni 2018

  Kijkmiddag scheepswrak Rutten op zaterdag 30 juni

  Aanstaande zaterdag 30 juni organiseert de Rijksuniversiteit Groningen een kijkmiddag bij het wrak van een vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder. Bezoekers zijn van harte welkom bij de opgraving nabij Rutten tussen 13.00 en 16.00 uur...