Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Target feestelijk van start met fase 1

03 november 2009

Het Target project is formeel fase 1 van haar programma ingegaan.

Op 8 oktober is het project Target officieel gepresenteerd aan het Akkoord van Groningen. Hierbij waren de burgemeester, gemeenteraad en bestuursvoorzitters van de RUG, de Hanzehogeschool en het UMCG aanwezig. Dit was een mooie afsluiting van de Target aanloop fase.

Er is meer reden tot feest: de toekenningsbrieven van economische zaken en SNN zijn binnen. Toekenningsbrieven van de provincie Groningen en de gemeente Groningen waren al in het bezit van Target. In de toekenningsbrieven is de voorgestelde begroting tot de laatste euro goed gekeurd. Daarnaast zijn de criteria voor de eerste review (na afloop van fase 1) uit het projectplan overgenomen en kan de voorgestelde weg worden ingeslagen.

Hiermee is het punt bereikt dat zowel de EZ gelden als de EFRO gelden officieel zijn toegekend en kan nu met de formele toestemming van de penvoerder,het College van Bestuur van de RuG, het programma starten.

Op dinsdag 3 november vierden alle Target partners gezamenlijk deze heuglijke feiten met een feestelijke lunchbijeenkomst. Het management team van Target feliciteert alle betrokkenen met dit goede nieuws!

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:56

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...