Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw 'FEBlog' prof. Elmer Sterken: I might create a 'bank run' on ABN.AMRO

24 november 2009

"I might create a 'bank run' on ABN.AMRO for treating customers badly", blogt econoom Elmer Sterken op zijn nieuwe weblog, de 'FEBlog'. Sterken is hoogleraar economie en decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) in Groningen. Via zijn weblog verzorgt Sterken bijdragen in reactie op de actualiteit, de wetenschap of facultaire ontwikkelingen. Sterken is een momenteel in de media veel geciteerde expert op het gebied van de huidige financiële crisis.

In zijn nieuwe bijdrage over ABN.AMRO doet hij zijn beklag over de in zijn ogen slechte dienstverlening aan consumenten. De hoogleraar wil zijn tegoeden terugtrekken.
 
De FEBlog is hier te vinden: www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:27

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.