Nieuw 'FEBlog' prof. Elmer Sterken: I might create a 'bank run' on ABN.AMRO

24 november 2009

"I might create a 'bank run' on ABN.AMRO for treating customers badly", blogt econoom Elmer Sterken op zijn nieuwe weblog, de 'FEBlog'. Sterken is hoogleraar economie en decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) in Groningen. Via zijn weblog verzorgt Sterken bijdragen in reactie op de actualiteit, de wetenschap of facultaire ontwikkelingen. Sterken is een momenteel in de media veel geciteerde expert op het gebied van de huidige financiële crisis.

In zijn nieuwe bijdrage over ABN.AMRO doet hij zijn beklag over de in zijn ogen slechte dienstverlening aan consumenten. De hoogleraar wil zijn tegoeden terugtrekken.

De FEBlog is hier te vinden: www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:27