Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Stasinos Konstantopoulos redacteur van het net verschenen "Protocol for Web Description Resources (Powder)"

07 oktober 2009

Stasinos Konstantopoulos, Alumnus '03, is redacteur geworden van het net verschenen Protocol for Web Description Resources (Powder), aanbevolen door het W3C op 1 september 2009. De bedoeling van het protocol is te faciliteren dat men RDF data met groepen van resources kan verbinden.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 11:20

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.