Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Werkbezoek Minister Cramer

05 oktober 2009
Minister Cramer en burgemeester Bijl.
Minister Cramer en burgemeester Bijl.

Werkbezoek Minister Cramer

Op maandag 5 oktober bracht Minister Cramer een werkbezoek aan het dierenpark in Emmen. Het HPC/V was gevraagd om toekomstplannen van het dierenpark in 3D te laten zien. Tevens had het HPC/V op verzoek van het dierenpark een fraaie animatie in flash gemaakt over het duurzame karakter van het nieuwe park. 

Een pagina uit ge-animeerde flash presentatie
Een pagina uit ge-animeerde flash presentatie
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...