Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Marjolein Nieboer nieuwe Bibliothecaris van de Universiteit

02 oktober 2009

Het College van Bestuur van de RUG heeft - op unanieme voordracht van de benoemingsadviescommissie - Marjolein Nieboer per 1 januari 2010 benoemd tot de nieuwe bibliothecaris van de universiteit. Zij volgt Alex Klugkist op die met ingang van die datum met pensioen gaat. De benoeming is het resultaat van een open sollicitatieprocedure, waarop 20 sollicitanten hebben gereageerd.

Marjolein Nieboer (Groningen, 1964) is sinds 1998 werkzaam als plaatsvervangend bibliothecaris bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder: http://www.rug.nl/Bibliotheek/nieuws/nieuwsLocatie/UB/marjoleinNieboer

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 16:59

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...