Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Marjolein Nieboer nieuwe Bibliothecaris van de Universiteit

02 oktober 2009

Het College van Bestuur van de RUG heeft - op unanieme voordracht van de benoemingsadviescommissie - Marjolein Nieboer per 1 januari 2010 benoemd tot de nieuwe bibliothecaris van de universiteit. Zij volgt Alex Klugkist op die met ingang van die datum met pensioen gaat. De benoeming is het resultaat van een open sollicitatieprocedure, waarop 20 sollicitanten hebben gereageerd.

Marjolein Nieboer (Groningen, 1964) is sinds 1998 werkzaam als plaatsvervangend bibliothecaris bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder: http://www.rug.nl/Bibliotheek/nieuws/nieuwsLocatie/UB/marjoleinNieboer

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 16:59

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...