Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Marjolein Nieboer nieuwe Bibliothecaris van de Universiteit

02 oktober 2009

Het College van Bestuur van de RUG heeft - op unanieme voordracht van de benoemingsadviescommissie - Marjolein Nieboer per 1 januari 2010 benoemd tot de nieuwe bibliothecaris van de universiteit. Zij volgt Alex Klugkist op die met ingang van die datum met pensioen gaat. De benoeming is het resultaat van een open sollicitatieprocedure, waarop 20 sollicitanten hebben gereageerd.

Marjolein Nieboer (Groningen, 1964) is sinds 1998 werkzaam als plaatsvervangend bibliothecaris bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder: http://www.rug.nl/Bibliotheek/nieuws/nieuwsLocatie/UB/marjoleinNieboer

Laatst gewijzigd:08 januari 2018 16:59

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...