Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Optimising project finance solutions in the water sector. Suggestions for enhanced public private partnerships in developing countries

19 oktober 2009

Promotie: X.C. Mandri Perrott, 14.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Optimising project finance solutions in the water sector. Suggestions for enhanced public private partnerships in developing countries

Promotor(s): prof.dr. H. Folmer

Faculteit: Ruimtelijke Wetenschappen

 

Betere contracten nodig bij aanbesteding projecten in watersector

Promovendus Xavier Cledan Mandri Perrott deed onderzoek naar Publiek-Private Partnerschappen (PPP’s) in de watersector. Zijn doel was vast te stellen hoe Publiek-Private Partnerschappen (PPP’s) zo goed mogelijk kunnen worden aangewend voor de levering van water- en afvalwaterdiensten op de lange termijn en hierover praktische aanbevelingen te doen voor beleidsmakers en -uitvoerders in de sector. Deze aanbevelingen bestaan onder meer uit een uitgebreide en gedetailleerde benadering van betere methodes voor het opstellen van contracten met het oog op een doeltreffende en duurzame dienstverlening op de lange termijn, betere soorten PPP’s en een benadering van aanpassing van openbare aanbestedingsprocedures voor PPP-contracten. Ten slotte doet Mandri Perrott een aanbeveling met betrekking tot een voorgestelde methode voor het omgaan met de gevolgen van onvolkomen of niet-beschikbare gegevens voor de doeltreffendheid of duurzaamheid op de lange termijn.

Xavier Cledan Mandri Perrott (Mexico, 1972) studeerde aan de University of Central England. Hij verrichtte zijn onderzoek aan de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:38
printView this page in: English

Meer nieuws