Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

The use and usability of inferential techniques

08 October 2009

PhD ceremony: R. Hoekstra, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Thesis: The use and usability of inferential techniques

Promotor(s): prof. H.A.L. Kiers, prof. A. Johnson

Faculty: Behavioural and Social Sciences

 

Last modified:15 September 2017 3.39 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 11 October 2019

  Down Under with Top Dutch

  After two years of hard work, the Groningen Top Dutch Solar Racing team has arrived in Australia. The team consists of students of the Hanze University of Applied Sciences, University of Groningen, and secondary vocational education (MBO) and is currently...

 • 08 October 2019

  Making a splash in whale research

  He disliked genetics as an undergraduate and never really wanted to work with whales. Yet, Per Palsbøll became a worldwide expert in the genetics of marine mammals, heading a research programme spanning the entire globe. Introducing the concept of...

 • 08 October 2019

  Goed en slecht nieuws over de flexplek

  Steeds meer mensen werken in een ‘activiteitgerelateerde’ werkomgeving, waar ze geen vaste plek hebben maar flexibel gebruik kunnen maken van verschillende soorten plekken. Het is een prima concept, maar de uitvoering laat helaas vaak te wensen over...