Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw: filmpjes op het RUG-web

11 september 2009

De website van de Rijksuniversiteit Groningen heeft sinds kort een zogenaamd video-portal: een plaats waar de volledige collectie bestaande filmpjes over de RUG bij elkaar is gebracht.

Tot dusverre stonden die filmpjes op de meest uiteenlopende plekken op het RUG-web, vaak onvindbaar voor een niet-ingewijde. Nu zijn de filmpjes op overzichtelijke wijze gerubriceerd en via trefwoord goed op te sporen. Voor surfers is het daarmee des te aantrekkelijker geworden een kijkje te nemen op de videoportal: www.rug.nl/video.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...