Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuw: filmpjes op het RUG-web

11 september 2009

De website van de Rijksuniversiteit Groningen heeft sinds kort een zogenaamd video-portal: een plaats waar de volledige collectie bestaande filmpjes over de RUG bij elkaar is gebracht.

Tot dusverre stonden die filmpjes op de meest uiteenlopende plekken op het RUG-web, vaak onvindbaar voor een niet-ingewijde. Nu zijn de filmpjes op overzichtelijke wijze gerubriceerd en via trefwoord goed op te sporen. Voor surfers is het daarmee des te aantrekkelijker geworden een kijkje te nemen op de videoportal: www.rug.nl/video.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....