Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studenten organiseren grootste Economische en Bedrijfskundige Congres van Nederland in Groningen

22 september 2009

Op 1 en 2 oktober 2009 vindt het eerste tweedaagse congres plaats van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitvereniging Groningen (EBF). Het staat in het teken van globalisering en heeft als titel: “Today’s Challenges, Tomorrow’s Opportunities: Meeting the Challenges Caused by Globalisation”. Het congres gaat in op de grote uitdagingen waar de wereldeconomie nu voor staat. Onderwerpen als intensiverende concurrentie, opkomende economieën, energie en duurzame groei, worden besproken door gerenommeerde en bekende sprekers uit het binnen- en buitenland. Op het congres wordt tevens het DESERTEC Project geïntroduceerd, bedoeld om Europa van groene energie te voorzien. Projectleider Gerhard Knies zal het ambitieuze 400 miljard kostende investeringproject uit de doeken doen. › lees verder

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...