Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studenten organiseren grootste Economische en Bedrijfskundige Congres van Nederland in Groningen

22 september 2009

Op 1 en 2 oktober 2009 vindt het eerste tweedaagse congres plaats van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitvereniging Groningen (EBF). Het staat in het teken van globalisering en heeft als titel: “Today’s Challenges, Tomorrow’s Opportunities: Meeting the Challenges Caused by Globalisation”. Het congres gaat in op de grote uitdagingen waar de wereldeconomie nu voor staat. Onderwerpen als intensiverende concurrentie, opkomende economieën, energie en duurzame groei, worden besproken door gerenommeerde en bekende sprekers uit het binnen- en buitenland. Op het congres wordt tevens het DESERTEC Project geïntroduceerd, bedoeld om Europa van groene energie te voorzien. Projectleider Gerhard Knies zal het ambitieuze 400 miljard kostende investeringproject uit de doeken doen. › lees verder

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...