Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Studenten organiseren grootste Economische en Bedrijfskundige Congres van Nederland in Groningen

22 september 2009

Op 1 en 2 oktober 2009 vindt het eerste tweedaagse congres plaats van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitvereniging Groningen (EBF). Het staat in het teken van globalisering en heeft als titel: “Today’s Challenges, Tomorrow’s Opportunities: Meeting the Challenges Caused by Globalisation”. Het congres gaat in op de grote uitdagingen waar de wereldeconomie nu voor staat. Onderwerpen als intensiverende concurrentie, opkomende economieën, energie en duurzame groei, worden besproken door gerenommeerde en bekende sprekers uit het binnen- en buitenland. Op het congres wordt tevens het DESERTEC Project geïntroduceerd, bedoeld om Europa van groene energie te voorzien. Projectleider Gerhard Knies zal het ambitieuze 400 miljard kostende investeringproject uit de doeken doen. › lees verder

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws