Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Re-integratie volgens plan

24 September 2009

PhD ceremony: mw. K.A. Faber, 16.15 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Thesis: Re-integratie volgens plan

Promotor(s): prof. M. Herweijer

Faculty: Law

 

Last modified:15 September 2017 3.38 p.m.

More news

 • 23 April 2019

  From paperclip to patent

  How is it possible that an albatross doesn’t crash and die when it lands? And how come its large wings don’t break due to air resistance? That is what you would expect, according to the laws of aerodynamics. However, Professor Eize Stamhuis has discovered...

 • 21 April 2019

  Gerhard Hoogers over Venezolaanse vluchtelingen en mensenrechten op Curaçao en Aruba

  In Nederlands grootste buurland Venezuela voltrekt zich een economische en humanitaire crisis. Hyperinflatie, tekorten aan voedsel en water, en medicijnen zijn amper meer te verkrijgen. Steeds meer Venezolanen vluchten naar onze Caribische rijksdelen...

 • 17 April 2019

  Propedeusejaar Rechtsgeleerdheid Leeuwarden verhuist naar Campus Fryslân

  Met ingang van het studiejaar 2019/2020 vindt het eerste studiejaar van de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid Leeuwarden plaats in het nieuwe gebouw van de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen.