Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hoever kunnen we terugkijken in de tijd?

19 september 2009

Aflevering 11 van het tv- en internetprogramma Adams Appel gaat over tijd. Tijd is de meetlat waarlangs we het verleden, het heden en de toekomst leggen. Tijd kan te snel gaan, of iets kan heel lang geleden zijn. Tijd betekent voor iedereen wat anders. Voor sterrenkundigen Peter Barthel (hoogleraar Astrofysica van actieve melkwegstelsels) en Marc Verheijen (hoogleraar Dynamica, structuur en evolutie van melkwegstelsels) is sterrenkunde terugkijken in de tijd. Archeoloog Johan Nicolay kijkt in Friesland hoe we in een ver verleden leefden, en filosoof en natuurkundige Jan Willem Romeijn vraagt zich af waarom we terugkijken in de tijd en niet vooruit. › lees verder

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws