Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Oud-RUG-student Klaas Jan Veenstra jongste rechter

27 augustus 2009
Klaas Jan Veenstra begon zijn juridische carrière als advocaat, maar besloot na drie jaar rechter te worden. Hij is één van de jongste rechters van Nederland. Op de website van VK Banen van de Volkskrant is sinds 18 augustus een artikel te lezen over de loopbaan van Klaas Jan, die begon na zijn rechtenstudie in Groningen.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 08:37

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.