Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oud-RUG-student Klaas Jan Veenstra jongste rechter

27 augustus 2009
Klaas Jan Veenstra begon zijn juridische carrière als advocaat, maar besloot na drie jaar rechter te worden. Hij is één van de jongste rechters van Nederland. Op de website van VK Banen van de Volkskrant is sinds 18 augustus een artikel te lezen over de loopbaan van Klaas Jan, die begon na zijn rechtenstudie in Groningen.
Laatst gewijzigd:06 juli 2018 08:37

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...