Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ton Lisman benoemd tot adjunct-hoogleraar Experimentele chirurgie

18 augustus 2009

Dr. J.A. Lisman is per 1 juni 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar in de Experimentele Chirurgie bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij werkt op dit moment bij het Chirurgisch Onderzoekslaboratorium bij de afdeling Chirurgie van het UMCG.

Ton Lisman (1976) studeerde scheikunde aan de Universiteit Utrecht. Hij promoveerde in 2002 tot doctor in de Medische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Daarna werkte hij als onderzoeker in het UMC Utrecht en sinds 2007 in het UMCG. Hij richt zich in zijn onderzoek vooral op fundamentele en klinische vraagstellingen rondom trombose en hemostase en op de rol van het bloedstollingssysteem bij leverziektes.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws