Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Rainer Breitling benoemd tot adjunct-hoogleraar Computational Systems Biology

18 augustus 2009

Rainer Breitling is per 1 juli 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar Computational Systems Biology bij het Groningen Biomolecular and Biotechnology Institute van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Hij gaat onderwijs geven en onderzoek doen op het gebied van de integratie van de systeembiologie en de bio-informatica.

Breitling studeerde biochemie aan de universiteit van Hannover (D) en promoveerde in 2001 aan de Technische Universiteit München (summa cum laude). Daarna werd hij onderzoeker bij de universiteiten van San Diego (VS) en Glasgow (UK). In 2005 kwam hij als docent en onderzoeker werken bij het Groningen Bioinformatics Centre van de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws