Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Frank de Bruijn benoemd tot hoogleraar Technology for the gastransition

18 augustus 2009

Frank de Bruijn wordt per 1 september 2009 benoemd tot hoogleraar honorair in de Technology for the gastransition bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Hij blijft verbonden aan het Energieonderzoek Centrum (ECN) in Petten. De Bruijn gaat een belangrijke rol spelen in het Energy and Sustainability Research Institute Groningen. Dit instituut bundelt de in Nederland aanwezige kennis en kunde op gasgebied om samen te werken aan een duurzame energietoekomst. In het consortium zijn bedrijfsleven en universiteiten vertegenwoordigd.

Frank de Bruijn (1966) studeerde scheikunde in Utrecht en promoveerde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Hij werkt sinds 1996 als onderzoeker bij het ECN.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de...

 • 05 december 2018

  Fotoreportage: De schatten van de UB

  Fotoreportage over bijzondere boeken op de afdeling Bijzondere collecties van de UB.

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...