Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG stijgt op Webometrics Ranking

30 juli 2009

De Rijksuniversiteit Groningen is in het afgelopen jaar gestegen op de ranglijst van de Webometrics Ranking. Bij de Nederlandse universiteiten neemt de Rijksuniversiteit Groningen nu een tweede plaats in na de Utrechtse universiteit.
 
De Webometrics Ranking of World Universities wordt samengesteld door het Spaanse Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) en is vooral gebaseerd op het aantal en de verspreiding van wetenschappelijke publicaties op het internet. In de zojuist verschenen ranglijst staat de Rijksuniversiteit Groningen volgens het CSIC wereldwijd nu op plaats 94 (in 2008: 102), in Europa neemt de RUG plaats 19 (in 2008: 21) in.

 
Zie ook: Internationale positie RUG

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13
printView this page in: English

Meer nieuws