Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jaap van der Meere benoemd tot adjunct-hoogleraar Bio- en Neuropsychologie van de Ontwikkelingsstoornissen

02 juli 2009

Jaap van der Meere is per 1 juli 2009 benoemd tot adjunct-hoogleraar Bio- en Neuropsychologie van de Ontwikkelingsstoornissen bij de Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen. Van der Meere is een expert op het gebied van ADHD, Conduct Disorder en Autismespectrumstoornissen.

Jaap van der Meere (1953) studeerde experimentele psychologie (psychofysiologie) in Groningen en promoveerde in 1988 aan de RUG op het proefschrift ‘Attention Deficit Hyperactivity Disorder: a misconception’. Hij bleef daarna als onderzoeker aan de RUG verbonden, eerst als fellow van de Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschappen en sinds 1993 als onderzoeker en hoofddocent. Sinds 1999 is hij gasthoogleraar bij de Universiteit van Gent. Hij is eindredacteur van het Wetenschappelijk Tijdschrift Autisme: theorie en praktijk.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws