Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Woordenboek van de Drentse dialecten officieel in gebruik gesteld

03 juni 2009

Op woensdag 3 juni 2009 is in Assen de website voor het Woordenboek van de Drentse dialecten officieel in gebruik gesteld door Commissaris van de Koningin Jacques Tichelaar. De website is gemaakt door vijf Groningse Informatiekundestudenten als onderdeel van het vak Capita Selecta Natuurlijke Taalverwerking van Erik Tjong Kim Sang.

.

Laatst gewijzigd:04 oktober 2017 16:32

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.