Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student CIW wint finale universitaire singer-songwriterwedstrijd Nootuitgang 2009

22 juni 2009

De Groningse student Communicatie- en Informatiewetenschappen Corijn van Mazijk heeft de finale van de universitaire singer-songwriterwedstrijd 'Nootuitgang 2009' gewonnen met zijn lied "In the Meadow". Als een van de weinigen trad hij solo op met gitaar en zang. Van Mazijk gaat nu op toernee langs de universitaire culturele centra en mag een studio-opname maken van zijn song.

Nootuitgang vond dit jaar plaats in Rotterdam omdat vorig jaar de EUR-studenten Randy & Wesley de hoofdprijs in de wacht sleepten.  

Meer optredens van dit jaar zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/erasmuscultuur

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:13

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...