Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student CIW wint finale universitaire singer-songwriterwedstrijd Nootuitgang 2009

22 juni 2009

De Groningse student Communicatie- en Informatiewetenschappen Corijn van Mazijk heeft de finale van de universitaire singer-songwriterwedstrijd 'Nootuitgang 2009' gewonnen met zijn lied "In the Meadow". Als een van de weinigen trad hij solo op met gitaar en zang. Van Mazijk gaat nu op toernee langs de universitaire culturele centra en mag een studio-opname maken van zijn song.

Nootuitgang vond dit jaar plaats in Rotterdam omdat vorig jaar de EUR-studenten Randy & Wesley de hoofdprijs in de wacht sleepten.  

Meer optredens van dit jaar zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/erasmuscultuur

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:13

Meer nieuws

 • 20 juli 2018

  Cursussen bij het Talencentrum, september-december 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode september-december 2018 weer veel cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele Communicatie...

 • 17 juli 2018

  Wout van Bekkum, portret van een pionier

  Moeiteloos vindt hij zijn weg in Jeruzalem en in de National Library daar komt hij net zoveel bekenden tegen als in de Universiteitsbibliotheek van Groningen. Wout van Bekkum, hoogleraar Midden-Oostenstudies, is kind aan huis in de bibliotheek op de...

 • 04 juli 2018

  Met fotostrips beter voorbereid naar de dokter

  Fotostrips lijken een goede manier om patiënten voor te bereiden op een gesprek met een dokter. Dat blijkt uit promotieonderzoek van Ruth Koops van ’t Jagt. Vooral ouderen en anderen die moeite hebben met een huisarts te communiceren kunnen er veel...