Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student CIW wint finale universitaire singer-songwriterwedstrijd Nootuitgang 2009

22 juni 2009

De Groningse student Communicatie- en Informatiewetenschappen Corijn van Mazijk heeft de finale van de universitaire singer-songwriterwedstrijd 'Nootuitgang 2009' gewonnen met zijn lied "In the Meadow". Als een van de weinigen trad hij solo op met gitaar en zang. Van Mazijk gaat nu op toernee langs de universitaire culturele centra en mag een studio-opname maken van zijn song.

Nootuitgang vond dit jaar plaats in Rotterdam omdat vorig jaar de EUR-studenten Randy & Wesley de hoofdprijs in de wacht sleepten.  

Meer optredens van dit jaar zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/erasmuscultuur

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:13

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.