Groningse student CIW wint finale universitaire singer-songwriterwedstrijd Nootuitgang 2009

22 juni 2009

De Groningse student Communicatie- en Informatiewetenschappen Corijn van Mazijk heeft de finale van de universitaire singer-songwriterwedstrijd 'Nootuitgang 2009' gewonnen met zijn lied "In the Meadow". Als een van de weinigen trad hij solo op met gitaar en zang. Van Mazijk gaat nu op toernee langs de universitaire culturele centra en mag een studio-opname maken van zijn song.

Nootuitgang vond dit jaar plaats in Rotterdam omdat vorig jaar de EUR-studenten Randy & Wesley de hoofdprijs in de wacht sleepten.

Meer optredens van dit jaar zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/erasmuscultuur

Laatst gewijzigd:05 april 2018 12:13