Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Groningse student wint finale universitaire singer-songwriterwedstrijd Nootuitgang 2009

10 juni 2009

De Groningse student communicatie- en informatiewetenschappen Corijn van Mazijk heeft de finale van de universitaire singer-songwriterwedstrijd 'Nootuitgang 2009' gewonnen met zijn lied In the Meadow. Als een van de weinigen trad hij solo op met gitaar en zang. Van Mazijk gaat nu op toernee langs de universitaire culturele centra en mag een studio-opname maken van zijn song. Nootuitgang vond dit jaar plaats in Rotterdam omdat vorig jaar de EUR-studenten Randy & Wesley de hoofdprijs in de wacht sleepten. De optredens van dit jaar zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/erasmuscultuur

 

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:13

Meer nieuws