Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan Willem Drijvers naar U.S.A.

08 juni 2009

Jan Willem Drijvers (Oude Geschiedenis) heeft een Summer Fellowship 2009 aan Dumbarton Oaks Research Library and Collection in Washington D.C. toegekend gekregen voor zijn onderzoeksproject "Helena Revisited: Cross and Myth". Dumbarton Oaks Research Library and Collection is een instituut van Harvard University.
Drijvers verblijft in Washington van 8 juni tot 19 juli 2009.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.