Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan Willem Drijvers naar U.S.A.

08 juni 2009

Jan Willem Drijvers (Oude Geschiedenis) heeft een Summer Fellowship 2009 aan Dumbarton Oaks Research Library and Collection in Washington D.C. toegekend gekregen voor zijn onderzoeksproject "Helena Revisited: Cross and Myth". Dumbarton Oaks Research Library and Collection is een instituut van Harvard University.
Drijvers verblijft in Washington van 8 juni tot 19 juli 2009.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...