Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jan Willem Drijvers naar U.S.A.

08 juni 2009

Jan Willem Drijvers (Oude Geschiedenis) heeft een Summer Fellowship 2009 aan Dumbarton Oaks Research Library and Collection in Washington D.C. toegekend gekregen voor zijn onderzoeksproject "Helena Revisited: Cross and Myth". Dumbarton Oaks Research Library and Collection is een instituut van Harvard University.
Drijvers verblijft in Washington van 8 juni tot 19 juli 2009.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 20 juli 2018

  Cursussen bij het Talencentrum, september-december 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt in de cursusperiode september-december 2018 weer veel cursussen aan: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Moderne Vreemde Talen en Interculturele Communicatie...

 • 17 juli 2018

  Wout van Bekkum, portret van een pionier

  Moeiteloos vindt hij zijn weg in Jeruzalem en in de National Library daar komt hij net zoveel bekenden tegen als in de Universiteitsbibliotheek van Groningen. Wout van Bekkum, hoogleraar Midden-Oostenstudies, is kind aan huis in de bibliotheek op de...

 • 04 juli 2018

  Met fotostrips beter voorbereid naar de dokter

  Fotostrips lijken een goede manier om patiënten voor te bereiden op een gesprek met een dokter. Dat blijkt uit promotieonderzoek van Ruth Koops van ’t Jagt. Vooral ouderen en anderen die moeite hebben met een huisarts te communiceren kunnen er veel...